מחלוקת איך לראות מי ריגש מישהו


תשובה 1:

כפי שכבר הוזכר, אם אתה מבקש מאדם A להיות חבר שלך ואתה מחכה לתגובה, בדוק את הפרופיל שלו. אם מופיע "הוסף חבר", הם מחקו אותו. היה לי מישהו שאני מכיר, טוב למדי, שלא קיבל את בקשתי. נפגשנו כמה פעמים, היה לנו עניין משותף ואפילו נתתי לו להחנות את מכוניתו בנסיעה שלי כשהוא נוסע לשדה התעופה. זה לא היה כאילו אנחנו זרים. שלחתי בקשה שוב במחשבה שהוא אולי מחק אותה בטעות ובדקתי כעבור כמה ימים, הפרופיל שלו הראה "הוסף חבר". ניסיתי פעם שלישית - אותו דבר. די אם נאמר שאותו אדם חסום כעת. אני לא צפוי להיתקל בו בזמן הקרוב ושמעתי שהוא עבר לארה"ב ואין לנו יותר עניין משותף. תזיין אותו.


תשובה 2:

אני הולך להתחיל את התשובה הזו באותה הדרך בה אני מתחיל לענות על הרבה מהשאלות שאני מקבל על FB. אלא אם כן יש לך גישה לחשבון FB של האדם המדובר, אינך יכול. אם אתה רוצה לראות אם מישהו מחק בקשת חברות מחשבון FB משלך, אתה תמיד יכול לבדוק את יומן הפעילות שלך. אבל אם למישהו יש גישה לחשבון שלך יש לו גם גישה ליומן הפעילות שלך ואתה יכול לבחור מה אתה רוצה למחוק גם משם. הרבה אנשים שוכחים את כל יומן הפעילות, אז כדאי לבדוק ... אם אתה חושב שמישהו מחק משהו מחשבונך. עם זאת, כל הדברים הללו יעבדו גם אם יש לך איכשהו גישה לחשבון FB של מישהו אחר, כמובן. ובכל זאת, אתה לא צריך להסתובב בחשבונות של אחרים ואם אתה מרגיש שאתה צריך ... אולי אתה לא עם האדם הנכון. זו רק דעתי. בכל מקרה בהצלחה!


תשובה 3:

אני רוצה לענות על שאלה זו בהתייחס לגרסה האחרונה של אפליקציית פייסבוק לאנדרואיד.

הדברים קלים מאוד, אם שניכם (כלומר אתם והאדם הרצוי האחר) הייתם חברים לפני כן.

אם הם ימחקו את בקשתך לא תראה כפתור "הוסף חבר" בפרופיל שלהם במשך שנה אחת. אתה יכול לראות רק כפתור מעקב או לפעמים רק כפתור "msg" ו "more".

עם זאת, עדיין אין אפשרות לדעת אם מישהו 'לא ידוע' מוחק את בקשת החבר שלך מאנדרואיד.

פייסבוק לעולם לא תודיע לאדם האחר על בקשתו שנמחקה.


תשובה 4:

אם מישהו ימחק את בקשת החברים שלך, לא תוכל לשלוח בקשת חברות נוספת למשך שנה אחת.

איך אתה יודע?

: - עבור לפרופיל של האדם. אם הוא / היא ימחק את בקשתך, לא תראה את האפשרות "הוסף חבר" בפרופיל שלו במשך שנה אחת. אבל אתה מסוגל לנהל אותו / אותה לראש הממשלה. (ראש ממשלה: - הודעה חזיתית)


תשובה 5:

אני חושב שבימים אלה, כאשר בקשה נדחית, כפתור הוסף חבר הופך ל"הודעה "כך שלא תוכל להמשיך להמשיך ולנסות לשלוח בקשה.

זה היה מעצבן אותי כי רציתי להתחבר מחדש למישהו ולחצן הוסף חבר לא חזר בדיוק שנה באמצע 2018 עד אמצע 2019.

מצד שני בחור שניסה להיות חבר שלי כל הזמן, כבר לא יכול להטריד אותי בבקשות חבר למעט פעם בשנה.


תשובה 6:

פייסבוק לא מודיעה לך שמישהו מחק את בקשת החברים שלך. אבל אם אתה מוצא את הפרופיל הזה שוב בדף שלך בהצעות או ברשימת החברים של חבר שלך וכבר שלחת אליו בקשת חברות והפרופיל מציג את אפשרות "הוסף חבר" אז המשמעות היא שהוא / היא מחק את בקשתך.


תשובה 7:

האם חייך ישתנו בכך שלא תהיה ידיד עם מי שמחק בקשות כאילו היו חברים, אין לך את מספר הטלפון שלהם


תשובה 8:

זה כבר לא יהיה שם בפייסבוק שיגיד לך מי שלח לך בקשות חברות. אבל בדוא"ל שלך יכול להיות שיש לך ששלח לך בקשות חברות


תשובה 9:

כנראה בגלל שהאדם שאתה מבקש ממנו לעולם לא יגיב. לפעמים זה יכול לקרות. בהצלחה